Innerdance & Kundalini

Activació Energètica i despertar conscient

És un procés transformador de l’autodespertar de la consciència. Permet als participants experimentar camps vibratoris d’energia, i en aquest estat de consciència energètica, una persona pot sentir un alliberament, una autosanació i una transformació profunda, i així poder tornar a la versió més autèntica d’un mateix.

La teràpia es basa en un “trance” provocat per una modalitat de curació de so, que funciona amb estats cambiants de les ones cerebrals. El participant romandrà estirat en savasana totalment rendit i entregat al camp energètic, i la persona facilitadora acompanya en aquest procés mitjançant tocs físics en punts estratègics per tal d’estimular i despertar la intel·ligència del cos per a l’autosanació, tot desencadenant respostes corporals, emocionals, fins i tot moviments espontanis, que ajuden a eliminar boquejos profunds i permet un major flux a tots els nivells.

Aquesta tècnica té una manera de ralentitzar el pensament per tal que puguem observar la consciència. en cada persona aquest procés desencalla les capes de limitació, pors, aferraments o resistències… Llavors veiem què hi ha sota dels sistemes de pensament que cobreixen la consciència real del nostre cor. En tot aquest procés pot haver-hi un despertar de l’energia kundalini, energia de la creació.

Data

març 23 2024
Caducat!

Hora

16:00 - 19:00
Categoria

Organitzador

Ruth Munuera
Correu electrònic
@ruthmunuera_innerdance

Proper esdeveniment

  • MareVeu
  • Data
    jul. 22 2024
  • Hora
    17:30 - 18:45

No Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *