Som Āyu espai de ioga i
acompanyament

Hola! Som la Gemma i l’Adriana, sòcies fundadores d’āyu. Juntes hem decidit posar tot el nostre amor i unir esforços per crear aquest espai de benestar que és āyu, un projecte que sorgeix de la passió i l'amor cap a la VIDA i que té l'objectiu d’acompanyar a les persones i famílies a través de la filosofia del ioga en les diferents etapes vitals i, en especial, durant la maternitat. El ioga per nosaltres suposa un camí d'autoconeixement, d'autoacceptació, d'autotransformació i, en definitiva, una forma de viure.

Creiem que les generacions actuals estan cada vegada més conscienciades alhora de dur una vida saludable, tant físicament (volem viure en un cos sa), com mentalment (gestionant l’estrès creixent al qual ens arrossega la societat actual) i espiritualment (trobant la calma en nosaltres mateixos). I tot això està també en consonància amb la relació que tenim amb les persones amb qui convivim i amb l’entorn on vivim, perquè cuidar aquests valors ens ajuda també a estar en pau.

Āyu és un centre de ioga, però és també un espai de trobada i d’acompanyament. Per això també organitzem activitats, serveis, tallers i xerrades destinats a diferents àmbits i moments de la vida, on persones i famílies puguin fer comunitat. Som una societat cooperativa sense afany de lucre, i el nostre somni és poder créixer i així finançar projectes que contribueixin al compliment de la missió d'āyu. A āyu fem ioga, fem tribu, i t'acompanyem.

ELS NOSTRES VALORS

Trobar el benestar

La nostra mirada es dirigeix a la cerca del benestar físic, mental, emocional i espiritual

Ser comunitat

On compartir i créixer personalment en les relacions amb el nostre entorn social i familiar

Som especialistes

Mantenim una formació constant en els nostres àmbits per tal d’acompanyar a les persones amb la màxima qualitat durant les diferents etapes i situacions de la vida

Som cooperativa

Āyucoop neix com a una societat cooperativa sense afany de lucre i amb el desig de contribuir en el benestar de les persones

Estem actives

Organitzem activitats, xerrades i tallers que contribueixen a assolir la nostra missió.

Estimem l'entorn

Treballem en la cura i el respecte per l'entorn en el que vivim.

Āyu Som equip

Som un equip ple d'experiència, especialitzats en diferents camps.​

Adriana

PROFESSORA DE IOGA,
Ioga pre i post natal, ioga per a infants i adolescents i ioga terapèutic.
PSICÒLOGA (PGS)
DOULA (acompanyaments)

Gemma

PROFESSORA DE IOGA,
Ioga pre i post natal, ioga en l'educació i ioga oncològic.

Espai Āyu