IOGA HATHA VINYASA DIVENDRES

Classe de ioga HATHA VINYASA

En que consisteix l’activitat?

Classe de ioga on es creen seqüències de postures encaminades a aconseguir un objectiu concret (obertura de pit, equilibri, torsions…). És un tipus de ioga físicament actiu, tot i que es pot adaptar a tothom. També s’hi treballen exercicis de respiració i de meditació.

 

 

IOGA HATHA VINYASA

la paraula vinyasa, indica la unió entre el moviment i la respiració.

Els fonaments de la pràctica de Ioga són la respiració, el moviment de l’energia i la concentració. Així el Ioga equilibra l’energia al nostre cos i desenvolupa un estat de calma mental i estabilitat emocional. La combinació de nanses o postures, la respiració, el treball energètic i la concentració ens porten cap a un estat meditatiu, on connectem amb la nostra essència, la nostra pau interior i el nostre autèntic ésser.

El Hatha Vinyasa ioga combina la respiració conscient, la fluïdesa i la quietud, l’alineació física i energètica, i la ment enfocada.

Les classes de Hatha Vinyasa estan indicades per a persones que desitgen un Ioga actiu físicament, són intenses i alhora respectuoses amb les necessitats i capacitats de cada alumne. Fem Vinyasas (moviments enllaçats amb respiració) a la part més activa de la classe, asanes mantingudes, respiració conscient, pranaiames bàsics, meditació i relaxació.

Data

juny 02 2023
Caducat!

Hora

18:45 - 19:45

Cost

7€
Categoria

Proper esdeveniment